fbpx

Ion Sturza, versiune revizuită a lui Renato Usatîi?

Ieri, în timp ce puneam pe facebook legătura la transmisiunea Privesc.Eu din 26 decembrie 2015, redactorul mesajelor lui Ion Sturza pe facebook edita statusul despre ”choos” (”чёс”).

Tare faine calcule a făcut cineva pentru dl Sturza. Un pic eronate pe alocuri, la unii dezumflate, la alții umflate, dar, în linii generale, destul de adecvate. Nu ele contează în cazul dat.

Ultima vreme dl Sturza tot mai des apare pe facebook. Tot mai des îl comentează politicienii. Tot mai des este luat în seamă. Aceeași schemă clasică de introducere (în cazul dat ”reintroducere”) în politică cum a fo la Mocanu sau balabol.

Asemănările cu balabolul sunt mai faine. De ce? Pentru că, și aici revin la link-ul share-uir de pe privesc.eu, cei doi au o anumită simpatie unul față de altul. Asta chiar dacă se mai înțeapă în public.

Dacă nu puteți vedea video pe privesc.eu (acolo trebuie abonament iar moldovenii nu au chef să susțină sursele media obiective) vă dau acest screen la video de pe protv.md:

Eu v-aș da și video dar cei de la protv.md l-au șters. Nu cred deloc că au fost rugați frumos să o facă. Or ei sunt sfinți de pus la icoane. Ei nu-s cenzurați deloc. Protv îs sfinți, mai ales când fac sex prin oficii 🙂

Revenim la dl Sturza. El, la întâlnirea cu ”cneaziocul” de balabol, îl tot lăuda pentru concerte, pentru proiecte inexistente la Bălți, pentru că e maladeț. El, cel care zice că știe tot, și știe în cazul dat bine cum a lucrat Usatîi cu Filat.

Mai e o chestie. Toți cei noi vin, neapărat criticându-i pe cei vechi. Așa a întors ”plastinca” și dl Sturza.

Eu aș mai scrie, dar mi-i cam lene, că este de scris mult despre stranietățile și lucrurile ipocrite ieșite de la dl Sturza. Poate voi reveni.

Una dintre puținele diferențe, totuși, dintre Usatîi și Sturza, este că Usatîi a fost ales de oameni, iar Sturza – nu prea.

O zi bună să aveți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?