fbpx

Orhei vs Bălți de Ziua Independenței sau ”Cât l-a costat pe Balabol revenirea pe JTV și live-ul pe TV8?”

Ieri iar au fost concerte. Eu unul nu am mai înțeles ce a fost în #pman or Ministerul Culturii avea un program iar Fundația lui Plahotniuc alt program. Eu să fi știut că va cânta Malikov mergeam și-mi puneam păturica acolo. Dar … n-a fost să fie.

Lupta pe online s-a dat între concertele de la Orhei și Bălți. Aceeași luptă de doi ani. Cine pe cine. Fiecare a venit cu artilerie grea. La Bălți a venit prietena balabolului – Sofia Rotaru iar la Orhei a venit Jasmin cu repertoriul ei, ”Romantica” în limba română și Carlas Dreams. A fost un fel de luptă între trecut (Bălți) și Viitor (Orhei). Am impresia că precedenta denumire a echipei Milsami așa și a fost – Viitorul ?

Dacă în Orhei Primarul a fost prezent pe scenă doar la început și final, împreună cu soția, la Bălți balabolul a domnit peste mulțime prin Skype din sauna sa moscovită ?

Orheiul a încercat să facă prima Paradă Națională. Puteți vedea și singuri dacă le-a reușit sau nu pe facebook. În orice caz este evident faptul că a fost foarte multă lume iar ambuteiajele de după concert spre Chișinău au făcut ”deliciul” celor care s-au întors din orașul condus de Șor. Vă dau o fotografie dacă vi-i lene să vă băgați pe fb:

La Bălți s-a mers pe headliner-ul Sofia Rotaru și, pe lângă transmisiunile live și pe BTV-ul din Bălți, s-au cooptat, pe parcurs prietenii balabolului de la JurnalTV și TV8.

Dacă referitor la JurnalTV totul era clar de mai înainte iar discuțiile din arhiva anei ursachi cu privire la prețul de 40 de mii de euro pe lună erau doar o mică ceartă între iubiței, cei de la TV8 m-au mirat cu o astfel de transmisiune. Mai ales funny asta arăta pe site-ul lor când în loc de Tofilat a apărut Sofia Rotaru.

Oare celor de la TV8 cât le-a plătit primarul de Bălți? Sau și ei au fost ok cu suma de 40 de mii de euro?

Și încă ceva, nici măcar natura nu a ținut cu balabolul. Imediat ce a urcat pe scenă Sofia Rotaru a început să plouă ?

Nu-i merge trădătorului, deloc nu-i merge …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?