fbpx

Echipa mayasă a PAS-ului față-n față cu ”Cetățenia pentru investiții de 250 de mii de eur”

Ieri trei crai de la răsărit: Dan Perciun (cel care mi-i dator o mie de euro), Igor Grosu (cel care a luat ”ruble” de la oameni dubioși) și juristul PAS (cel care a venit fără procură din partea Maiei Sandu la Curtea Constituțională) au susținut o conferință de presă.

Nu veți găsi rezumatul ei pe canalelel oficiale. Dacă vreți să vă informați trebuie să ascultați debitările acestor trei crai, timp de jumătate de oră, pe Privesc.Eu.

”Ciuvacioșii mayași” s-au referit la propunerea de a oferi cetățenia Republicii Moldova investitorilor care bagă în economia Moldovei peste 250 de mii de eur.

Faină inițiativă. De ce? Pentru că circa 20 de state din lume oferă așa ceva. Inclusiv Malta și, cel mai funny pentru mayașii prieteni cu neDA, o astfel de posibilitate oferă și Germania. Da, acea Germanie unde au fugit țopii, cei cu care trebuia să se vadă Maia la Frankfurt, dar care în ultimul moment s-a răzgândit.

Germania oferă cetățenie investitorilor care bagă în economie peste un milion de euro și creează 10 locuri de muncă. Asta-i Germania, cea mai mare putere din Europa și una dintre cele mai mari puteri din lume. Asta-i Germania condusă de Angela Merkel, cea cu care se lăuda tare Maia Sandu că a reușit să facă o fotografie în grabă cu ea.

Mie îmi pare că Germania este un bun exemplu. Dacă ăstor trei crai de la răsărit nu le place experiența Germaniei pot s-o preia pe cea a Maltei care tot e membru .eu ?

Mayașii în loc să critice constructiv și să propună prevederi gen cunoașterea limbii, oferirea locurilor de muncă etc etc se joacă de-a țara în bunghi și zic că totul ce e venit de la PD e rău. Chiar dacă aceste ”rele” sunt euroconforme.

Joaca aceasta de ”Gică Contra” mereu le-a făcut doar rău. Și aici pot să vă amintesc cel mai răsunător caz, atunci când Maia a ieșit cu o adresare video în care cerea ca FMI să nu vină în Moldova. Nu știu cum voi dar eu am impresia că mayașii nu au nicio minte lucidă în partid iar ceea la ce-s buni este doar trollingul de nivelul ”Jios Aliansului”.

Și asta e tare trist pentru un partid care vrea să intre în Parlament în 2018.

////

Și încă ceva, dacă îmi permiteți, în loc de Post Scriptum: Cineva din voi a văzut CV-ul dlui Igor Grosu?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?