Mulțumesc Dorin …

Astăzi Dorin Chirtoacă, fostul Primar de Chișinău, împlinește vârsta de 39 de ani. Cu această ocazie vreau să-i mulțumesc pentru câteva lucruri.

În primul rând, Dorin, mulțumesc pentru că mi-ai arătat că justiția în Moldova este de râsul găinilor și la cheremul tău. Asta pentru că m-ai dat în judecată fără preaviz încălcând și sfidând toate normele. Și pentru faptul că ai câștigat. Da, sunt doar niște scuze publice pentru un articol în care totul este adevărat dar, din care, nu aș fi putut demonstra doar faptul că ai făcut pe tine în public. Între timp viața a demonstrat cine are dreptate și cine nu.

Mulțumesc Dorin pentru faptul că m-ai chemat la ”tusovka” cu jurnaliștii din 30 decembrie 2010. Atunci când se semna acordul alianței și Filat s-a apropiat de un coleg de la Privesc.Eu și l-a mustrat pentru că am transmis live mat-urile lui Diacov. Eu eram deja în drum spre localul din Orhei. Atunci erai de admirat, chiar beat urcat în microbuz calculai faptul că tavanul e prea jos. Altceva că după ce am ajuns la Chișinău ai dus 3 sau 4 jurnaliste acasă. Tu la volan. Așa beat criță cum erai.

Mulțumesc Dorin pentru deplasarea în Minsk. Acolo am aflat multe lucruri interesante. Inclusiv despre Parcul Urban de Troleibuze. Inclusiv în numărul tău prezidențial oferit de uzina de troleibuze unde directorul RTEC a adus câteva lăzi de vin moldovenesc. Atunci am înțeles cum se pun bine pe lângă tine oamenii care ți-au fost fideli dar când ai avut nevoie de ei – te-au trădat.

Mulțumesc Dorin pentru cazul cu Termocom. Atunci când te sunasem cu două săptămâni înainte de atacul raider a lui Platon în care-ți explicam cu lux de amănunte ce va urma și cine va fi instalat în calitate de responsabil de lichidare. Tu atunci ai ieșit la presă și ai spus că nu ai știut nimic și a fost un șoc pentru tine iar Diana Gurschi s-a făcut că plouă. Îmi venea să urlu acolo dar … tu ”jă” erai Primar.

Mulțumesc Dorin pentru spulberarea mitului că tinerii pot face ceva la conducere. Ai venit o tânără speranță dar pleci o bătrână locomotivă a unui partid sacrificat de dragul Alinei Zotea.

Tu știi mai bine ce ai făcut și, mai ales, ce nu ai făcut la Primărie.

Nu port pică deloc pe tine, chiar dacă m-ai făcut în tot felul la ședința ceea din decembrie, așa îți e stilul. Eu pe final vreau să sper că părinții copilului de pe Albișoara te-au iertat …

La mulți ani, domn fost Primar de Chișinău …

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?