fbpx

dușciac, așa-numitul unionist băsist, politician pe banii donatorilor și cu aprobarea PD-ului

După ce am scris însemnarea de alaltăieri megageniul dușciac m-a înjurat de mamă. Probabil așa-i e educația. Sper să nu-l văd vara asta prin .md că-l scuip fără nicio remușcare.

După acea însemnare oamenii mi-au povestit detalii despre proiectul celor de la Biroul Relații cu Diaspora condus de prietena lui apropiată Olga Coptu. Ciuvacu ăsta, fizician, face lecții cu 10 oameni în cruce în Moldova iar pentru asta instituțiile internaționale îi plătesc bani. Inclusiv pentru zborurile din Paris și înapoi. Reieșind din situația că el lecția o face câteva minute iar la activitățile politice participă cu zilele reiese ceea ce am scris în titlu. Omul cu aprobarea PD-ului și pe banii donatorilor face politică directă.

Ieri mai apare o noutate ”frumoasă”: dușciac va fi ”lider al Grupurilor de Excelență ale Diasporei”. Tot un program al celor de la BRD-ul condus de prietena lui.

Am și eu o întrebare logică:

Insul ăsta, care a migrat în mai multe partide decât orice alt moldovan mai are dreptul să se ocupe de politică?

Fotografia este semnificativă, or omul era în PLR cât făcea fotografia asta 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?