fbpx

detalii despre cum l-au dus pe proxenetul șevciuc la moscova sub ”drapel european” :-)

ERATA: șevciuc nu a ajuns totuși la moscova, l-au dus pe altul în mască încolo.

———-

Da, șevciuc e proxenet, chiar dacă și fost.

Joi în Parlament se discuta despre șevciuc. Discutau PLDM și PCRM. Oamenii care nu au făcut nimic pentru a închide gura curvelor care s-au aciuat în #transnistria. Deliu cerea să fie adus șeful SIS ca să explice ce caută șevciuc în Chișinău. Deliu, al cărui șef se primbla cu charteruri cu jenecica și mitropolitul prin Grecia. Și nu îmi spuneți acum de proces de negociere și variante. Asta e bullshit. Vedeți atent câți agenți ruși a oprit SIS-ul în ultimii ani pe aeroport și câți au fost opriți când era Filat premier.

Tot joi, pe un site al unui oarecare călugăreanu, fost ”ofițer fidel al zgardei verzi” care primea foloase cu carul de prin 2007 de la liderul PLDM, a apărut o știre cu titlul ”Surse de la aeroport confirmă: șevciuc a părăsit aseară Moldova. A mers spre avion printr-un coridor special”. Știre din spusele lui voronin și din surse. Foarte rapid preluată de presa din ”zgarda verde”. Acea presă care se laudă cu norme deontologice.

Vineri, dacă nu greșesc, scriam că voi scrie azi detalii. Că văd că cei care zic că practică jurnalismul uită că pentru a arăta ceva este nevoie de argumente. Plus, că o parte din știre e greșită. Și veți vedea de ce.

Miercuri, pe la 11 dimineață, de pe aeroportul Chișinău a decolat avionul Bombardier Challenger 605, cu numărul de înregistrare LX-AGA care aparține companiei Global Jet Luxembourg. Iată-l frumușelul:

Vedeți, are și drapelul Uniunii Europene pe el frumușelul.

Iată traiectoria zborului navei:

Avionul a ajuns pe aeroportul moscovit Ostafyevo care aparține ministerului apărării al federației ruse și este operat de Gazprom 🙂

șevciuc, dacă a zburat, a fost dus la navă ca un guzgan, mai că în mască, pe lângă clădirea veche a aeroportului din Chișinău 🙂

Destul de comod avionaș aș spune eu:

Nu la fel de comod ca avioanele cu care zbura finanțatorul ”zgardei verzi” în Maldive sau la finalele cupelor fotbalistice, dar tot nu rău.

La moment cam atât. Zgardiștilor, aveți legătura 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?