fbpx

”Dodon este sănătos?” sau cum DurnalTV îl reînvie pe pupincuristul voronian Socor

Văzut prin share-uri azi un screen cu ora de propagandă a lui Val Butnaru de la DurnalTV. Un screen în care apărea Socor, așa-numitul sfetnic american al lui Voronin care-i cânta difirambe și laude prin Moldova Suverană. Cel care tot explica pe la Soroși și alții cât de bun e de fapt voronin.

În screen mai e o chestie faină, această întrebare de sondaj despre sănătatea președintelui. Nu prea l-am văzut pe Dodon bolnav, dar sigur că cei de la DurnalTV nu asta-i interesa ci se refereau la ”bolnăviciunea mentală”.

Trist este că Igor Volnițchi a acceptat să participe la scamatoria asta, dar mai degrabă a fost pus în fața faptului împlinit. Restul participanților alde Ciobanu, năstase djunior sau senior (nu am idee dacă e mai mare vasia decât andrei) și Botnaru sunt propagandiști renumiți.

Știți ce e funny? Andrei Năstase scrie scrisori în permanență la Consiliul de Presă și se jeluie pe așa-numita ”presă”.

Interesant, oare va scrie și președinția la Consiliul de Presă sau se va conduce de proverbul moldovenesc ”chelea ră și răpănoasă ori o spală ori o lasă”.

Oameni să fim.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?