fbpx

Ce a făcut Gurău, șeful online-ului Maiei Sandu, la GBC-ul lui Plahotniuc?

Introducere lirică.

Ador ipocriții. Ador trollii și urăsc boții. Atunci când așa-numiți ”druji” lansează atacuri online pentru că nu le place ce crezi mă face să mă amuz copios. Și să răspund. Dar nu imediat. Pentru că … cei ce mă știu – știu.

Trecem la temă.

Artur Gurău a fost văzut astăzi intrând în sediul GBC. Dacă nu știți ce e GBC vă spun eu. E o clădire simpatică de pe strada Dmitrie Cantemir. Acolo-i oficiul lui Plahotniuc. Și a Edelweiss-ului. Anume cu ocazia asta am fost și eu în 2013 acolo. Am cerut sponsorizare pentru ”Redescoperă Moldova”. Am fost refuzați.

Interesant oare ce a căutat sponsorul Maiei Sandu și responsabilul pentru online-ul #pas la GBC? Oare a fost un training pentru traineri de trolli? Sau s-a înscris în PD? Sau poate a venit să-și ia solda?

P.S. Lumea-i mică. Tare mică. Enorm de mică.

Later add:

Gurău a răspuns

Ipocrizia e pe față. Să lupți cu Plaha și să mergi în clădirea pe care cei ce votează cu Maia au vrut s-o ia cu forța.

Asta-i Moldova.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


7 Comments

  • Așă, un ”bîvșâi” drug |

    ”să mergi în clădirea pe care cei ce votează cu Maia au vrut s-o ia cu forța” – ce are clădirea cu toată asta? Unde clientul mei are sediu, acolo mă duc. Mai pe scurt: coada vacii ș ștampila primăriei…

  • Așă, un ”bîvșâi” drug |

    Ei – snșepi. Eu de altceva zâc. Clădirea e clădire și omul e om. Două lucruri diferite. Chirie la oficii lumea oferă de multă vreme acolo. Respectiv, 2 surse confirmate, dovezi video/audio ș-apoi aș da crezare. Așa: mulți câini latră, puțini ies din cușcă, și cei mai puțini – mușcă.

  • Așă, un ”bîvșâi” drug |

    Eu asta am să o cer de la tăț! Prea mult se hamăie, mai ales despre mărunțișuri – și iaca amuș încă un miliard îi dus. Îs prea multe distrageri, manipulări și istorii goale. sunt convins: macaroanele îs felu I în blogosfera/presa/social media din .MD, respectiv de la toț să o cer.

  • eugen |

    Cere. Gurău a confirmat că a fost în clădire. Deja la Petrom sau la lucru la tata … e treaba lui.

  • Așă, un ”bîvșâi” drug |

    s poate de întrebat și de Petropm… Da nu-i pe asta. Istoria nu e de interes general (cel puțin pentru mine) respectiv, deja cum vrei. Pur și simplu zic: fără dovadă tăt îi apșoară: dacă mă duc la piață, pot să cumpăr chiloți, ori legume, ori și una și alta. Respectiv: tot ce spui aici e că am fost la piață – atâta tot. #marescrofala

So, what do you think ?