fbpx

Moftul lui Chirinciuc îi va costa pe moldoveni 6 500 000 EURO :-(

Două luni în urmă scriam pe blog următoarele: ”În loc să vadă ce se mai întâmplă cu drumul spre Ungheni argații lui Chirinciuc nu-i plătesc companiei Pa&Co garanția de bună execuție din contractul semnat. Detalii vedeți pe site-ul ministerului. În presă nu căutați. Că ăștia îs plătiți să închidă gura.”

PA&CO, o companie din România a fost hărțuită de așa-numitul unionist Chirinciuc încă de când a ajuns la minister. Prin 2016 a reziliat cu ei contractul pentru că așa-i abătuse lui. Și doar cu ei. Nici cu azerii care nu au făcut nimic, nici cu Ecosem-ul lui Rucan care ”kidanește” moldoveni de ani de zile (la Andrian vom reveni luni pe blog) și nici cu italienii care au mai ”kidanit” Moldova prin 2007. A reziliat contractul doar cu românii de la PA&CO.

Astăzi am primit pe mail următoarea decizie a unui expert independent numit de către Autoritatea de dispută internațională din Londra, cea care, conform contractului, rezolvă litigiile:

Vă sfătui să citiți la final. Atent de tot. Moldova are de achitat șase milioane și jumătate de euro pentru că așa i-a venit lui Chirinciuc dorința de a rezilia contractul. Și de asta știau toți. Chiar și pe site-ul ministerului transporturilor este în știre inserată poziția celor de la PA&CO: ”… deși a fost prezent în cadrul ședinței, acesta a condiționat semnarea Planului de Acțiuni cu eliberarea garanției de bună execuție pentru contractul pe care Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor l-a supus rezilierii.”

Și după asta Ghimpu mai are obraz să îi învinuiască pe moldoveni că-s proști și că nu merită să se facă nimic bun pentru ei? Vai și-amar de capul liberaștilor 🙁

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?