fbpx

#porntv oxana gorun și artur corghencea au făcut SEX.

Ieri Curtea Supremă de Justițiea pus punctul final (probabil, că eu nu știu ce mai poate compune așa-numita justiție din Moldova) în cazul ”profesoara de la Ungheni” vs ”PornTV”. 40 de mii de lei au considerat justițiarii moldoveni că sunt destui pentru a acoperi pierderile morale și financiare ale doamnei ponegrite de porntvjurnaliști. 40 din peste 500 câte se cereau inițial.

Dacă ați uitat cumva acel ”material jurnalistic” a fost realizat de specimenul din stânga la comanda specimenului din dreapta:

Revenind la titlu: Eu sunt mai mult ca sigur că specimenul cu puță a făxut sex. Are și copil dacă nu greșesc. La specimena, care a intervievat mama femeii care a făcut sex, nu sunt atât de sigur dacă a avut relații sexuale. Asta chiar dacă e căsătorită.

Ăștia doi nu regretă nicio clipă că i-au stricat viața femeii, vedeți și singuri:

Dumnezeu e Mare, le vede pe toate, și pe toți …

p.s. Da, acest articol are un titlu în stil protv. Și da, acest articol este ”public shaming”.

p.p.s. Dacă vreo curvă care se consideră că face „jurnalism” va cânta despre faptul că atac presa, să consulte arhiva blogului.

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Grigore |

    Dacă tot vrei să faci dreptate, întreabă de Corghencea ce parfum e pe placul Sorinei Obreja, el știe multe amănunte despre dânsa, de unde oare?

So, what do you think ?