fbpx

cheianu, această perlă a coroanei ȚopaTV :-) // Despre ”gunoaie” la emisiunile JTV

Cel mai echidistant jurnalist din mass-media trușeneană a scris azi pe fb că Țăranu e încă o târfă în bordelul lui Plahotniuc:

Oamenii l-au întrebat de ce, pentru că Țăranu a criticat pu(b)lika și alte chestii, el a răspuns că nu e bine să critici protestul.

Nu demult a băgat omul, totuși, un comentariu excelent și îl citez (este în screen):

”Poate aţi văzut că în ultimul timp, după ce au vrut să ne închidă, suntem nevoiţi să invităm şi gunoaie la emisiunile noastre.”

Văd că ăștia de la JTV insistă pe faptul că au fost închiși. Asta deși e clar ca ”Bună ziua” că Țopii s-au săturat să dea bani și au dat afară oameni. Mai ales că acolo toți îs pe contracte de autor și nu de muncă.

Au dat afară și au mai și făcut PR.

Și încă ceva, unul din finanțatorii JurnalTV de acum, directorul Stârnet, nu vrea cumva să ne povestească de ce a blocat odnoklasniki, twitter și facebook pe 8-9 aprilie 2009. Asta dacă tot e mare pro-european acum? 🙂 Asta în contextul în care Poroșenco, unul din eroii summit-ului PPE de la Malta la care s-a ”zvezdanit” Maia Sandu, a blocat azi o serie de site-uri rusești.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • saral |

    Epic fail cu blocarea de către Starnet…
    Starnet are internet la frontieră din 2010. În 2009 avea canal extern prin Moldtelecom.

So, what do you think ?