fbpx

Câteva gânduri după 9 mai în stil moldovenesc

1. PD a încercat să monopolizeze sărbătoarea și a numit-o ”Ziua Victoriei – Ziua Europei”. Amintit de sloganul lui Lupu din 2009 sau 2010 – ”Războiul politic trebuie oprit”.

2. Plaha a ieșit în fața norodului.

3. O-Zone s-a reunit. Mihai Balan are asigurat funcția de director SIS. Văzut ieri multe share-uri la statului lui Cătălin Josan care îi feștelea pe cei de la O-Zone pentru că au ieșit în scenă pentru Plaha. Asta fără să amintească că și el a cântat în 2014 pentru Edelweis-ul lui Plahotniuc.

4. Socialiștii s-au cam pierdut fără liderul lor plecat la Moscova. Concertul din 7 mai s-a uitat deja.

5. 16 ONG-uri și 4 partiduțe fac mai departe protest. Ieri au fost vreo sută de oameni am impresia. Chiar interesant ce va fi azi. Deși m-aș fi așteptat să facă ieri un marșișor ceva. De la ambasada .eu spre Parlament să zicem.

6. Au bucurat tinerii unioniști. În sfârșit au trecut de la vorbe la fapte.

7. Eu, totuși, nu înțeleg copiii în uniforme militare.

8. Fain textul dat de PD participanților la miting. Începe, într-un final educația publicului. Presa trebuie respectată :-)))

9. Fotografia zilei de ieri ar avea comentariul ”Plaha, Băha și Serioja”:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?