fbpx

Dle Machedon, sunteți balabol sau ipocrit?

Această însemnare e în formă de scrisoare deschisă totuși, dacă ”persecutatul politic” Alexandru Machedon, va răspunde, voi publica răspunsul lui.

///

Dle Machedon, în primul rând risc să vă amintesc faptul că vă spuneam că aveți o echipă proastă de PR. Să fii tu proprietar de companie în domeniul online și să ai blog altundeva decât pe domeniul starnet.md – asta tre să fii moldovan.

Ieri scriați următoarele pe facebook:

Nu vă sună deloc ipocrită toată chestia asta? Sau v-ați învățat de la prietenul dvs de la Fălești cum e să fii balabol?

Dvs parcă aveți licență de pilot. Parcă aveți și un avion foarte simpatic de două locuri. Parcă și zburați cu el în jurul casei din Spania. Parcă știți ce și cum se mănâncă în domeniul aviației. Dar … tot preferați să amăgiți pe facebook.

Eu ieri am discutat cu cei de la LOT, era o problemă tehnică cu avionul și de asta au preferat să nu decoleze. Și sigur știați asta încă în aeroport, dar ați preferat să tăceți.

Și încă ceva, da unde vi-i liderul de partid. Bărbatul neamului pe care îl tot lăudați în septembrie când puneați pe facebook că Moldova trebuie condusă de un bărbat și nu de o femeie?

Și încă ceva, unde vi-i cererea de judecată de milioane pe baza celor ce am scris?

Și, ultima, de ce credeți că nu vi s-a închis afacerea până acum? Motive ar fi destule, inclusiv scurgerea de info a clienților. Pentru asta în Estonia ați fi stat demult la închisoare. Eu cred că sunteți cazaciocul lui Plaha și asta se va vedea în timp.

P.S. Dacă treceți prin Estonia, vă invit la o cafea să vă povestesc mai multe despre ceea ce cred. Dar cu o condiție, să fiți fără ”șeful pazei Starnet”, că acela se irită tare repede și aici, în .ee, poliția l-ar lua în doi timp și trei mișcări și l-ar pune cu botul pe asfalt.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?