fbpx

Винеря кынд тоатэ лумя-й синяя! // Gânduri despre azi

Azi va fi ședința Parlamentului. Va începe la 12:00

Ieri a fost o zi grea pentru PLM. Chiar aș putea-o numi Joia Neagră. Grozavu e în arest la domiciliu și colaborează cu ancheta (ceea ce înseamnă, cel mai probabil că-l ”slivește” pe Chirtoacă). Chirinciuc, unul din principalii sponsori ai PLM și inițiatorul Alinei în politică, e în arest la CNA. Curtea de Apel a dat undă verde referendumului pentru demisia lui Chirtoacă.

Căutam o fotografie pentru a descrie articolul și am dat de acest statut al deputatului agramat din PLM, Ion Apostol. Se potrivește de minune.

Se așteaptă o zi la fel de grea pentru PLM. Adică facebookerii așteaptă.

Eu voi da pe puncte ce cred despre această zi de vineri.

1. Plahotniuc a fost recent în SUA. Am impresia că au fost maziliți mayașii și neDAiștii. Vom vedea în curând asta.

2. Fusu trece peste moțiunea de cenzură. Prea ”ne po pațanschi” din partea PDM va fi să voteze moțiunea contra ministrei Educației.

3. Avem doi deputați noi. Bodarev va fi parte a grupului PPEM, astfel ei devin 10. Sunt zvonuri precum că Iurie Chiorescu se va alătura PDM. Contactat de redacția blogului nostru deputatul nu a vrut să comenteze în niciun fel zvonul.

4. PLM mâine va adopta, cred eu, o tactică de stat în tufari. La fel cum au făcut azi pe facebook. Doar câteva voci de pe sub mesele PLM, care fac cafea pe la sediu, au zis că prin acțiunile CNA, Plahotniuc își dorește votul liberalilor pentru uninominal.

5. PPEM va intra la guvernare. Dar asta nu cred că se va întâmpla mâine.

Cam asta dacă pe scurt.

Să aveți o zi așa cum v-o doriți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?