fbpx

Ședință comună de guvern a românilor sau ”Vizita PM-ului moldav la Piatra Neamț”? WTF?

5 zile în urmă, pe 17 martie, de la Guvernul Republicii Moldova a venit un comunicat de presă cu titlul: ”Ședință comună de guvern Republica Moldova – România”. Sumarul era că în data de 23 martie, la Piatra Neamț va avea loc ședința comună de Guverne.

Peste câteva minute a venit rectificarea cu titlul: ”Prim-ministrul Pavel Filip va efectua o vizită de lucru în România”.

Astăzi, în cadrul ședinței de guvern a fost aprobată și lista celor ce merg cu Filip și anume: Vasile Bîtca (ministru al Dezvoltării Regionale și a Construcțiilor), Valeriu Munteanu (ministru al Ecologiei), Alexandru Jizdan (ministru al Afacerilor Interne), Octavian Armașu (ministru al Finanțelor), Vladimir Cebotari (ministru al Justiției), Monica Babuc (ministră a Culturii), Lilian Darii (viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene), Valeriu Triboi (viceministru al Economiei), Gheorghe Galbura (viceministru al Apărării), Iurie Ciocan (director al Centrului de Implementare al Reformelor) și alții mai puțin vajnici și nujnici.

Partea cea mai funny abia începe. Pe site-ul Guvernului României ședința de mâine este, totuși: ”Ședință comună a guvernelor României – Republica Moldova”. Iată screen dacă nu mă credeți:

Fiți atenți câți miniștri vor fi prezenți din partea României. Și ei îl așteaptă pe Calmâc încă dar nu pe Triboi (la economie). Oare Chirinciuc nu putea merge sau delega pe cineva? Sau Dorina e prea ocupată?

Dar despre transporturi mâine, de dimineață.

O noapte bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?