fbpx

Ghimpu, Chirinciuc și Untilă au fost în Italia să-și ceară scuze de la Dodon?

Astăzi seara cursa ordinară Venezia-Chișinău a companiei Wizz Air a găzduit trei liberaști de vază: Mihai Ghimpu (președintele PLM), Iurie Chirinciuc (”doctorul” și finanțatorul și aducătorul de secretare al PLM) și Veaceslav Untilă (președintele Curții de Conturi care mi-i dator cu 100 de usd).

Acești trei inși nu și-au afișat nici într-un fel această vizită în afara Republicii Moldova iar facebook-ul lor era gol-goluț. Mai puțin cel al președintelui PLM care a emis un video care de fapt era audio despre votul uninominal. Despre votul lui uninominal și opinia colegei sale Maia Sandu voi scrie probabil mâine sau joi, acum e despre altceva.

Reieșind din situația că vizita acestor trei nu a fost mediatizată și totodată reieșind din faptul că au zburat cu wizzair și nu cu airmoldova controlată de colegii lor liberaști, unica concluzie viabilă pentru această deplasare este o eventuală întâlnire informală cu președintele Igor Dodon.

Care ar fi motivele unei astfel de întâlniri în afara Moldovei?

1. Să nu-i audă Plahotniuc.
2. Să-și ceară iertare MihalFiodorovici pentru ceea ce spune în adresa lui IgariNikalaici.
3. Să se roage cei trei să colaboreze tacit or cei din PLM simt că au șanse să ajungă în Parlament doar dacă îi va ataca PSRM 🙂

Da voi ce credeți, ce au făcut Ghimpu, Chirinciuc și Untilă în Italia?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?