fbpx

Chirtoacă: copiind Orheiul și încălcându-și regulamentele :-) #panouri

O dată în an primatul de Chișinău are ”obostrenie”. Zilele ăstea diagnoza e simplă ”panouri publicitare”. Ia vedeți ce am scris un an în urmă, pe 27 februarie 2016, despre panouri publicitare.

Primatul general, am impresia, a vizitat Orheiul. El a văzut că acolo, imediat după ce a fost ales, Shor a scos panourile. Și-a îndeplinit promisiunile imediat și irevocabil. Primatul capitalei și-a amintit, probabil, că timp de X ani cât e la primărie (X e o variabilă greu de calculat or primatul ultima vreme lipsește tot mai mult și mai mult de la serviciul de bază) el nu a mai făcut nimic cu panourile (în afară să le scoată pe drum de la aeroport în oraș).

Pe lângă faptul că omul copie Orheiul mai este o istorie interesantă. O parte din panouri îi aparțin lui Lucian, fratele primatului ceea ce înseamnă că el nu prea are chef să le scoată dar vrea mai multe otkaturi de la agenții care au panouri publicitare.

Eu tare sper că referendumul de demisie va avea loc și el va pleca. Oriunde. La Colonița, la București, nu contează, doar să plece.

Și, pentru cei care nu-s de acord că el are apucături anuale risc să vă amintesc despre … GPS în transport, introducerea turnichetelor în același transport etc etc.

Sursă imagine: flux.md

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?