fbpx

maiasandu.md îi aparține lui ”Vlad Plahotniuc”

Totul a început 4 zile în urmă atunci când căutam site-ul celor de la pas. Nu știu cum voi dar eu nici până acum nu țin minte numele site-ului ”un păsulețpentrumoldovapunctmădă”. Mă gândeam că, cum ar fi normal în online, maiasandu.md duce pe site-ul partidului or, vrem noi sau nu vrem, anume ea este cel mai recognoscibil membru al partidului chiar dacă, cu câteva zile înainte de alegeri, toți l-au cunoscut și pe Igor Grosu, mai ales la glas ?

Site-ul nu ducea nicăieri. Am intrat pe nic.md să văd cine l-a înregistrat. Iată ce îmi arăta:

Site-ul expira în fix două zile. Ieri l-am cumpărat. Iată ce arată acum la nic.md:

Dacă tot îs ”bloggerul lui Plahotniuc” în opinia mayașilor ?

Acum serios.

Doamna Maia Sandu, cât nu v-ați dori, eu rămân corect față de oamenii care sunt oameni și care au simțul demnității. Da, nu sunteți cea mai strălucită politiciană, dar cel puțin credeți în ceea ce faceți. Totodată eu nu sunt, asemeni unor inși care se consideră ca fiind din ”echipa Maiei Sandu”, omul care să-și îndrepte situația financiară cumpărând domenii cu 39 USD și vânzându-le apoi politicienii cu zeci de mii de euro. Îmi pare rău că echipa dvs online, care se considera cea mai bună din Moldova a dat-o în bară la un element atât de simplu cum este numele de domeniu. Dar asta a fost alegerea Dvs, sau … Dvs ați fost alegerea lor, alegere pe care au experimentat multe ”features” în această campanie 🙁

Aveți numărul meu de telefon așa că mă puteți contacta pentru ca să facem trecerea de domeniu și transferul celor 39 USD. Sau îl puteți ruga pe Dan Perciun să mă contacteze, mai ales că are un pariu pierdut și respectiv o datorie de onorat.

P.S. Spre seară maiasandu.md va duce spre site-ul partidului pe care-l conduceți. Să facă molddata update-uri. Dar asta va dura fix o săptămână, cred că e timp suficient ca să mă contactați 🙂

///

Update de la Tudor Darie:

”Un an în urmă, am rezervat și achitat domenul pe un an, exact ca și tine și am transmis solicitarea echipei PAS să le transfer gratuit domenul. Cu câteva zile înainte de expirare, am transmis repetat această solicitare și informat că expiră. Din păcate, nu am mai primit contul de la MoldData către care să transferul domenul. Așa că a rămas la liber. Succese ție cu transferul către PAS. Sper tu să reușești mai rapid.”

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?