fbpx

”Moș Crăciun” i-a adus Alinei Zotea o geantă de la Valentino de circa 2000 de euro? #foto

Mai dăunăzi PLMștii au mers la Curtea Constituțională. S-au bocit pe Dodon că acela nu vrea să le accepte o candidatură în locul lui Anatol Șalaru în funcția de Ministru al Apărării. S-au dus cu jeluitul dacă mai pe scurt. Cea mai populară fotografie de la acea vizită la Curtea Constituțională este următoarea:

Ieri, în timp ce Alina își căuta ruj de buze într-un centru comercial din capitala Republicii Moldova a fost zărită de o cititoare fidelă a blogului care a rămas impresionată de geanta Alinei. Ea zicea că-i de la Valentino dar nu a reușit să o fotografieze. S-a adeverit a fi aceeași geantă cu care Alina a mers la Curtea Constituțională. Iată două cropuri din fotografiile postate de privesc.eu în care se vede bine geanta deputatei PLM, Alina Zotea:

Geanta costă peste 2000 de euro și este din colecția clasică a brandului Valentino ceea ce înseamnă că prețul ei nu scade cu anii.

(Încă) Domnișoara Zotea, din ce bani ați cumpărat geanta? Sau poate Moș Crăciunul care v-a dăruit Range Rover-ul v-a dăruit-o?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?