fbpx

Începutul sfârșitului JurnalTV?

Later add 2:

Sursele zic că în ședința de la JTV s-a anunțat că se păstrează doar știrile, ”Cabinetul din Umbră” și ”Mai pe scurt”. Despre ”Ora de Ras” se va discuta separat. Posibil să fie externalizată producția tembelemisiunii. ”Veranda”, rubricile și alte emisiuni nu vor mai fi realizate. Cât n-ar fi de straniu la ședință s-a discutat și despre GMG-ul lui Plahotniuc care a fost pus în exemplu. Ceva de genul ”o mână de oameni fac știri pentru patru posturi TV”. La știri vor urma optimizări.

///

Later add 1:

Informatorii din interiorul clădirii de pe Vlaicu Pârcălab ne informează că la JTV a avut loc o ședință în care cei din departamentul producție au fost informați despre faptul că nu li se vor prelungi contractele de muncă care expiră în această lună. Cei de la JTV deja își caută de lucru în altă parte 🙁

///

Dragostea mea față de JurnalTV a rămas vie și arzătoare mai ales după scrisoarea anonimă publicată pe blog. După asta un lingău de pe acolo care crede că l-a apucat pe Dumnezeu de picioare m-a înjurat ca la ușa cortului pentru faptul că am publicat o scrisoare din Jurnal și nu una din Publika. Deși, în Publika tot s-au transmis la timpul lor scrisori anonime doar că cei care le trimiteau nu le vroiau publicate. Erau doar pentru șantaj și mărire de salariu 🙂 Ei dar nu-i pe asta. Trecem peste. Oricum lui mintea nu-i va mai reveni la loc. Dacă o avea vreodată.

///

Deci, JurnalTV cu toată echipa, site-urile etc etc pleacă din SkyTower. Conform informației obținute dintr-o sursă sigură și confirmate de cel puțin doi angajați ai trustului, cei de la SkyTower îi presează pe directorii televiziunii și implicit pe Țopi să achite facturile restante pentru chirie. Anunțul urmează a fi făcut de unul din cei doi măscărici care râd săptămânal de pompieri, politicieni etc. Adică de unul din cei doi hoți de content, un oarecare durbală.

Conform aceleeași surse tot JTV-ul se cară undeva în regiunea Petricani.

///

Toată chestia asta cu schimbarea sediului îmi amintește despre evoluția PLDM-ului. De la un sediu mic. La un sediu mare. Pe urmă la un sediu de două ori mai mare din contul mutării sediului PLM. Pe urmă la un sediu cu sală de sport și pe urmă … nici nu am idee unde li-i sediul acum. Asta dacă-l mai au or am impresia că o parte din PLDM-ști își au sediul la #pas iar cealaltă au scaune la neDA.

Comentarii

comentarii


2 Comments

  • Andrei |

    Păi cum au vrut aceștia? Protestele sunt foarte costisitoare, trebuie o grămadă lume de plătit, scene de închiriat, bloggeri și troli, „formatori de opinie” ANALiști politici, etc…

So, what do you think ?