fbpx

Cei de la Ministerul Muncii ar trebui să învețe legea despre Drapelul de Stat #foto

Astăzi viceministra Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Viorica Dumbrăveanu și secretarul de stat al Ministerului Muncii și Afacerilor Sociale din Germania, Mr. Thorben Albrecht au semnat un acord de colaborare între Republica Moldova și Germania. Am înțeles că moldovenii care lucrează legal în Germania vor putea avea pensie tot acolo. Nu știu cum voi dar eu nu știu nici un moldovean care lucrează acolo în baza pașaportului moldovenesc. Chiar și Nănașul meu lucrează acolo în baza faptului că este român.

Iată o imagine, preluată de pe privesc.eu, de la această semnare:

Conform legii cu privire la Drapelul de Stat al Republicii Moldova, pe care atât consilierii de la ministerul muncii cât și cei de la ministerul afacerilor externe (care sigur s-au ocupat și ei de pregătirea acestei semnări) ar trebui să o cunoască, Drapelul Republicii Moldova se plasează în centru atunci când se afișează trei drapele.

Dacă nu știu unde să găsească detalii le propun să citească atent anexa 3 a legii.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?