fbpx

Oare va merge Dodon la învestirea lui Trump după ce se va vedea cu pu tin?

Dodon e la Soci. Înainte de a merge anunța pe facebook că sunt șanse mari să se vadă cu pu tin și acolo, înainte de vizita oficială programată pe 17 ianuarie. Nu știu de ce nu cred că Dodon va aștepta câteva ore în anticamera țarului rusesc așa cum prin 2012 a stat Filat cu suita și a așteptat întâlnirea cu pu tin în anticamera reședinței de la Soci. Dar nu despre asta-i ideea însemnării.

Sursele bine informate ale redacției blogului nostru ne-au zis că există posibilitatea ca președintele ales Igor Dodon să primească invitație din partea autorităților SUA la învestirea președintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump. Aceleași surse nu au confirmat dacă președintele moldav va merge sau nu la învestire.

Interesant, oare va accepta Dodon să meargă, după vizita oficială la pu tin, la învestirea președintelui SUA? Sau, poate, va încerca să-i demonstreze președinteului PD care scria zilele ăstea despre ”Moldova – punte între vest și est” că lucrurile trebuie făcute și nu doar scrise în editoriale?

Să vedem ce va urma. Până la învestirea lui Trump au rămas doar 9 zile. Și, cel mai interesant, oare cum vor comenta trollii de la #pas și #da eventuala participare a lui Dodon la învestirea președintelui american? 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?