fbpx

Dle Timofti, ap ce, plecați și ne lăsați fără ministru al apărării? Sau poate … aveți deja ceva ce-ar fi trebuit să aveți demult …

Dle Timofti, peste 8 zile nu veți mai fi președinte al Republicii Moldova. Veți pleca la pensie. Veți avea cabinet, secretară și mașină asigurată de noi, încă cetățenii Republicii Moldova.

Astăzi sunteți încă președinte. Și nu doar președinte dar și, conform articolului 87 din Constituția Republicii Moldova, cea pe care ați jurat credință Patriei, sunteți ”comandantul suprem al forţelor armate.”

Anume de asta ați fost mereu, și sunteți încă, oaspete important în cadrul Forțelor Armate. Vă amintiți de fotografia asta probabil:

Recent, de la Guvern, ați primit o solicitare. Nu a trimis-o Filip de voie bună ci mânat de un om care, grație dorințelor amantei sale, este gata să omoare nu doar partidul dar să și lase țara fără conducător al apărării.

Eu cred că trebuie să găsiți ceea ce ar fi trebuit să aveți mai demult și să refuzați solicitarea de a-l demite pe Ministrul Apărării.

De ce?

1. În alegeri țineți minte ce spuneați? Povesteați despre vectorul european al țării. În locul Dvs vine Igor Dodon, un eurosceptic declarat. Și Dvs asta știți. Și știu bine toți cei care vă sunt alături.

2. Chiar dacă un oarecare ins vrea să lase țara fără ministrul apărării, cereți să anunțe imediat un alt ministru, ca să fiți sigur că puneți în loc un ministru sănătos la cap și proeuropean.

De altfel, dacă vine cumva agramatul de Ion Apostol sau, și mai trist, știutoare de 5 limbi Alina Zotea, veți fi înjurat de toți și de toate.

Dle Timofti, amu-i amu. Eu cred că mai aveți o șansă!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?