Feciorul lui Nae-Simion Pleșca – noul consul al Moldovei la Istanbul?

Later add: Reacția ministrului Andrei Galbur a venit pe twitter:

@eugenluchianiuc, @Diplomacy_RM a detașat pe A. Țurcan până la finalizarea anchetei. Numirea unui CG trece prin HG și e proces public. -AG

////

Țineți minte istoria tristă când un fecior al deputatului Nae-Simion Pleșca a împușcat în fratele său? Fotografia asta, a lui Sorin Pleșca, de care era plin facebook-ul sigur o țineți minte:

sorin-plesca-1

Țineți minte istoria tristă cu consului Republicii Moldova la Istanbul care lua ”ruble” de la diferiți infractori care vroiau să își facă drum spre Moldova și care a fost arestat direct pe aeroport la sosirea în țară?

Ap iată, istoriile ăstea două paremi-se au o legătură.

Conform surselor blogului nostru feciorul rămas în viață a deputatului Nae-Simion Pleșca a fost (sau deja este numit) consul al Republicii Moldova la Istanbul.

Cu părere de rău transparența informațională nu a fost niciodată un punct forte al serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, iar informația cu privire la astfel de numiri nu este disponibilă publicului.

E dimineață din nou în Moldova!

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Maria |

    Pe unii oameni nicio tragedie nu-i trezește, nu învață, nu sunt capabili să învețe lecția vieții. Simion Pleșca își folosește mandatul de deputat doar în intrerese strict personale. Mai întâi schimbă printr-o Comisie parlamentară statutul casei-muzeu și și-o prvatizează gratis. Casa în care locuiește astăzi. Se face cu ajutorul lui Mihai Cimpoi și Gheorghe Duca doctor în științe filologice(?!). Imploră cu lacrimi în ochi coordonatorul să i se acorde distincția „Gloria muncii”, iar acum face demersuri pentru a i se acorda și o distincție de la Mitropolitul Vladimir… Și-a scos basma curată feciorul aiurit și îl face, nici mai mult, nici mai puțin, consul. Așa se întâmplă când ajung mediocritățile și lingușitorii în vârful piramidei.

So, what do you think ?