fbpx

De ce nu pot vota cu Dodon.

Trump a câștigat în SUA. A promis 25 de milioane de locuri de muncă în 4 ani. Hillary a promis doar 10 milioane. L-au votat majoritatea șomerilor.

În US sunt doi cunoscuți pe care-i urmăresc, unul a votat cu Trump altul cu Hillary. Nimeni din ei nu e în depresie. Știu că în SUA totul va fi ok. Pentru că acolo democrația lucrează altfel decât în Republica Moldova.

coperta-vip-magazin-septembrie-2016

Revenim la subiect. Voi bifa câteva puncte:

1. Dodon omul și Dodon politicianul sunt doi oameni diferiți. Cu părere de rău pentru mine. Deși Dodon omul nu ar atrage atâtea procente de populație pro-rusă cum atrage politicianul. Dodon omul recunoaște limba română.

2. În echipă are foarte mulți oameni murdăriți. Mult prea mulți. Și asta o demonstrează rise-ul și restul. Mai ales că există dubii cu offshore-urile și alte variante.

3. Dodon nu-și poate cere scuze. Încă nu le-a cerut niciodată. Mă refer strict la domeniul politic. Și asta e rău. Opinia mea. Așa cum ar fi trebuit toți politicienii să poată cere scuze. Pentru că ei tot greșesc, poate mai des ca oamenii.

4. Crimeea. Aici nu se discută.

5. România, la fel nu se discută. Mai ales că-s și cetățean român.

6. Cultul lui pu tin.

7. Biserica. Urăsc implicarea bisericii în politică și nu pot deloc respecta biserica moldovenească.

8. Votarea lui Timofti.

9. Chișinăul. De tot ce se întâmplă acum în Chișinău e responsabil Dodon personal. Pentru că s-a încăpăținat să o pună pe zinaida petrovna în loc să îl înainteze pe Ion Ceban la funția de primar.

10. Radu a zis că dacă nu-l votez pe Dodon copiil lui ”îmi vor mulțumi”. Și asta, probabil, e cel mai important argument.

//

Imaginea din articol este luată de pe vipmagazin. Coperta din luna septembrie. Nu știu cum achită Dodon, dar Filat pentru coperte, articole și apariții în top-uri achita banii cash. Doar cash.

P.S. După tot valul de injurii și amenințări din partea celor din #pas, cea mai viabilă opțiune duminică va fi ștampila în dreptul candidatului ”Dart Vader”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?