fbpx

Cangrena de tip ”genunchiul lovitus” lovește necruțător în PLM și duce partidul în Bâc

Țineți minte la început de 2016 PLM a fost atacat de o boală grea, cangrenă pe nume ”genunchiul lovitus”?

Alina Zotea a importat-o în partid din Viena acolo unde căzuse în genunchi. Probabil când l-a văzut pe liderul PLM la hotelul unde stătea atunci cazată. Cea mai afectată, până la un moment dat, era doar deputata Zotea care prin lipsă de vot, prin aprilie, a recunoscut Crimeea drept parte a rusiei. Țineți minte?

Dar nu a fost să fie. Boala în 2016 s-a răspândit rapid în tot partidul. Astfel Chirinciuc, ministrul cu cele mai multe asistente oficiale și neoficiale și-a plagiat teza. Topal, șeful de la Căile Ferate i-a cumpărat lui Ghimpu, împreună cu același Chirinciuc și Nastas, televiziunea și radioul Noroc. În 2016 Chirtoacă după ce a fost lăsat de Anișoara a convins-o să se căsătorească cu el. Nunta au făcut-o pe terasa construită special pentru asta a unui local din Chișinău. Terasă pentru care a fost tăiată o bucată din pădure. Dar nu a ajutat, nepotul lui Mihal Fiodorovici a lăsat-o pe Anișoara 🙁

Culmea anului 2016 au fost cele 1,80 procente de voturi acumulate de ”deadea Mișa” în alegeri.

Și aici încep istorii simpatice. Mai multe.

Șalaru.

El trebuia să fie candidatul la alegeri. Așa se vorbea demult. Inclusiv în PLM. Dar nu a fost să fie. Pentru că Alina a pus piciorul în prag. Ea i-a explicat lui Mihal Fiodorovici că pierde partidul dacă se bagă Șalaru în alegeri. Și nu a ajuns Șalaru să candideze. Șalaru va pleca din PLM și probabil va face un partid paravan pentru Băsescu. Și va avea voturi. Mult mai multe ca la Mihai și Alina luați împreună.

Campania electorală online.

Aici voi cita un statut a cuiva de pe fb (nu am sursa, scuze): ”În campania electorală harababură totală. Filialele postau pe facebook după cum îi ducea capul. Câteodată mesaje contradictorii. Când am întrebat de ce e harababura asta mi s-a răspuns că persoana care coordonează campania prin mijloace electronice e …. ÎN CONCEDIU!!…. era vorba de vestita ZOTEA..”

Și ar mai fi probabil dar nu merită Ghimpu atâta atenție.

Încă ceva, cangrena a ajuns și la ministra Fusu care face share la așa … vlog (și nu contează că e al feciorului):

screen-shot-2016-11-06-at-21-48-53

Amin PLM. Nu ne va fi dor.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?