fbpx

Shor, către Usatîi: ”Privet balabolu” :-)

Astăzi, înaintea ședinței de judecată, primarul de Orhei i-a transmis salutări unui oarecare ”Balabol”.

Așteptăm să apară și imaginile, deocamdată sursele online dau doar textul.

E clar cui i-a transmis salutări Shor. Fostului său prieten și coleg de petreceri – Usatîi. Cel care între timp l-a ”kidanit” în stilul său de făleștean și, totodată, a devenit, prin faptul că bălțenii l-au crezut, primarul capitalei de Nord a Republicii Moldova.

renato-usatii-se-da-cu-spatele-la-gard-nu-am-publicat-eu-filmul-cu-filat-e-facut-la-shor-acasa-13862

Atunci când a ajuns să fie primar, balabolul făleștean a promis multe și cornute. Țineți minte cum au ajuns și Stas Mihailov, și Igori Nikolaev, și Sofia Rotaru pe la Bălți? Știți cât au costat ei? Știți cât a investit după asta primarul în Bălți? Mai nimic, mai mult a investit în echipa de fotbal din care, după asta, se gândea să scoată bani prin intermediul vânzării fotbaliștilor.

Omul preferă, cum a spus și Dragoș pe facebook, ”să-și trăiască libertatea la Moscova, la piscină, cu fetițe, saună, karaoke, tot pachetul. Și nu uită periodic să facă live-uri pe Facebook, hrănindu-i pe bălțeni cu iluzii deșarte și gogoși de genul că totul va fi bine, că Bălți este pe cale să devină un paradis turistic”.

Despre primarul de Orhei și faptul că se bagă și acum bani în Orhei cât e în arest la domiciliu. Dar asta e cu totul altă poveste.

Privet, balabol!

Sursă foto: agora.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?