fbpx

Maia se transformă în politiciană de tip moldav

Articol promis de ieri. Deși, în principiu, evenimentele care au stat la baza lui se întâmplă în ultimele zile.

Și disclaimer pentru ortaci și trolli: Eu tre să votez pe cineva pro-european, și nu exclud să votez cu Maia.

Maia, sau mai degrabă echipa #pas-ului care stă în spatele campaniei de comunicare, degradează pe zi ce trece. La moment nivelul aliansului a fost atins cu statutul despre coaie, mai ales finalul acestuia: ”Se pare că Dodon și Lupu nu au încă, nu știu ce nu au, dar era bine să aibă. :)”

Eu nu am experiență în comunicare politică dar asta îmi pare mai mult limbaj voronian. Preluarea expresiilor rostite de președintele Timofti, am impresia, este impusă de către oamenii lui Nastase care o duc pe Maia spre un electorat care nu îi este specific și pe care vrea să-l atragă, totodată pierzând electoratul mai sănătos la cap, dar mai puțin (în opinia lor). Pare la momemnt că are o criză emoțională și este lipsită de echilibru. Mai ales în momentele când la o dezbatere ea stă cu trei gadgeturi în față așteptând mesaje de la consilieri. Iată și secvența video:

Și încă ceva, Maia așa și nu a ajuns să se căiască pentru unele voturi/lipse de vot pe anumite subiecte, ceea ce o face să semene, repet, cu zinaida petrovna:

Și încă ceva, despre Maia și Plahotniuc și ”susținerea” din partea acestuia într-un eventual tur 2.

Echipa #pas ar fi, probabil, mai potrivită să-l atace mai departe pe Plaha, poate mai iau voturi, dar să nu intre în nivele mai jos de Alians.

Dar ce pricep eu … poate doar la a scoate ochii pe final, atunci când totul se întâmplă așa cum scriu 🙂

Aveți grijă de voi și de familiile voastre și votați cu cap pe 30 octombrie.

////

„Acest articol nu este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu le reflectă pe cele ale Departamentului de Stat al SUA sau pe cei plătiți de aceștia din #pas și din #jiosAliansu” :)))

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?