fbpx

Și, în caz că Andrei pleacă, investitorii în proiectul ”Năstase” cu ce rămân? // Sau cum ar fi ca membrii neDA să o promoveze pe Maia :-)

Azi se discută intensiv despre retragerea lui Andrei Năstase.

El cu Maia au făcut înțelegerea cu privire la candidatul unic pe care nu se grăbesc deloc s-o respecte.

Totodată, candidatul unic înseamnă moarte politică pentru cel ce se retrage. Scriam despre asta încă în luna mai.

Dar să trecem la lucruri mai plăcute.

Eu chiar vreau să văd ce va scrie Machedon, spre exemplu, despre președinta Maia Sandu. Asta după ce scria că nu-i bună ea de președintă. Și cum își va scoate el ”pârleala” din aceste alegeri în general din neDA în care a investit atât de mult și a trebuit să dea la bătaie întreaga sa companie Stârnet prin majorări de tarife și alte aberații politice:

machedon-statut

Sau ce titluri va mai băga independentul lui Cozer despre Maia după ce a făcut-o ”a lui Plahotniuc”

titlu-independent-maia-plaha

Sau cum același independent va băga isterii cu ”condiții” pe când e simplu vorba de respectarea promisiunii lui Năstase:

titlu-independent-aberant

Asta va fi atât de interesant. Mai ales când PR-ul angajat de Năstase, Țopa și Machedon va trebui să se care acasă pentru o lună și să stea și să urmărească cum cei de la #pas îi freacă frumos pe online.

În general, politica moldovenească merită privită dintr-o parte cu o sticlă de vin bun și cu cașcaval 🙂 Și de dorit să nu-ți pese de ea, de politică, și să nu te gândești cine va veni în fruntea Republicii Moldova.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?