fbpx

Câteva gânduri despre Silvia Radu

Mie întotdeauna mi-a fost interesant să văd oamenii cum își schimbă opiniile sau atitudinea despre oameni atunci când aceștia fac ceea ce nu-și dorește majoritatea cercului din care fac parte.

Primul caz a fost cel al Sandei Filat (deja Diviricean). Atunci când era soție de Premier era respectată de toate femeile din ”bomond”. După asta și-a căpătat o bună parte din respect și din partea celeilalte părți a populației după emisiunea la una din TV. Pe urmă s-a recăsătorit și a început să-și refacă viața mai departe de Moldova. Dar și în .md. Și brusc, ”bomond”-ul și-a schimbat atitudinea. Nu am mai văzut share-uri și laude cu privire la lansarea blogului și programului pentru femei. Pentru că … „this is not high level”.

Al doilea caz se petrece acum. Silvia Radu s-a lansat în politică. Și ”bomond”-ul de padrujele de la 20 la 60 de ani întreținute de soțiuni și primblate pe la Cannes și Ibize nu mai fac share la postările ei. Nu o mai laudă. Pentru că … politica e ”așa murdară” în viziunea lor. Deși o bună parte din ele sunt întreținute din banii care vin anume de acolo. Din ”otkat”-uri și ”variante”.

Eu nu-s sigur că o voi vota pe Doamna Radu, dar aș vrea să-i urez succes în politică. Moldova are nevoie de femei în politică.

Și ca să ilustrez însemnarea mai jos e un screen din transmisiunea galei organizată de Vip Magazin ”Omul Anului 2011”. Dna Radu atunci mi-a înmânat un premiu special din partea revistei:

screen-shot-2016-10-10-at-22-57-39

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?