fbpx

Maia și camerele de supraveghere. Sezonul 2. #of

Azi, 4 octombrie, la 4 zile după termenul limită în care au promis că înaintează un candidat comun pentru alegeri, și la 26 de zile până la alegerile prezidențiale, Maia Sandu a ieșit în conferință de presă.

14469635_1075171039187556_3215914553053513662_n

Fotografie realizată de Vlad Culiomza (Privesc.Eu)

Și a cerut camere în birourile electorale.

Dacă, cumva, Maia și #pas prin acest gest au decis să amintească unicul lucru pentru care oamenii își amintesc de Maia Sandu la conducerea ministerului e o chestie, dar am impresia că nu-i chiar așa. Oamenii chiar serios cred că așa ceva este posibil. La istoric cu bani din partea PDM nu mă voi opri deloc. Mai ales că Maia a trecut în Parlament pe listele PLDM, ar trebui să ceară de la ei 🙂

Revenind la camere:

1. (Later add: Punct nevalabil. CEC poate şi fără tender deja) CEC trebuie să organizeze un tender. Asta durează. Dacă e să fie așa cum vor cei de la #pas ar cam fi ilegal. Asta le-ar servi drept motiv să arate cu degetul și să zică că CEC încalcă legea.

2. Un astfel de sistem trebuiește construit, scris, făcut. Asta nu ți-i foaie verde de a face comunicat de presă sau de a scrie un statut pe facebook. Mai ales că este vorba și de o anumită securitate informațională.

3. Alegerile, și Maia, #pas-ul și #jiosAliansul știu foarte bine, se fraudează până la biroul electoral. Iată de exemplu un membru #pas, Primarul de Puhoi Petru Frunze a fraudat alegerile prin a împărți pește înghețat votanților. Asta e fraudă. Filmată 🙂

///

Și încă ceva, în afara subiectului.

Azi Maia, pe facebook, a scris că cei din partidul neDA o atacă. Ea și-a dat seama de acest fapt abia astăzi. Și a oferit un link spre o știre de o săptămână. Pe independent.md, site-ul lui Cozer plătit nu doar cu bani dar și cu mașini de fostul său lider de partid, ea este atacată încă de la începutul lui septembrie. Iar dacă vrea o confirmarea a lipsei de respect din partea lui Andrei să intre pe jurnal.md și să dea un search ”Maia Sandu” pentru luna septembrie.

Mai că i-aș scrie că- seară din nou în Moldova. Dar mă abțin.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?