fbpx

Maia Năstase pășește cu minciună în campania electorală :-( #candidatComun

30 septembrie. 23:59

maia_sandu_andrei_nastase_80449400_84048500

Asta e ora când se publică această însemnare. Câteva minute în urmă am terminat de privit emisiunea ”Vinerea cu Anatol Golea” la care au participat Maia Sandu și Iurie Leancă.

Pe 31 august Iurie Leancă zicea că ”Maia Năstase” merge în alegeri luând în derâdere faptul că ambii candidați s-au înscris atunci în alegeri. Asta deși promisese că va merge doar unul.

PAS a ieșit cu o declarație atunci, și anume: „Deoarece presa aservită dezinformează și manipulează, reiterăm că PAS își menține angajamentul asumat de a desemna un candidat comun. Așa cum am anunțat anterior, decizia va fi luată la sfârșitul lunii septembrie. Până atunci fiecare candidat colectează semnături pentru a se înregistra în cursa electorală”, spun reprezentanții PAS.

Vreo doi deștepți din #pas m-au făcut cu ou și oțet că trebuie să aștept finalul de septembrie. Eu pot aștepta, nu-i problemă. Mai ales că trolli de-al de ei am văzut de pe timpul comicilor și a #jiosAliansu-lui.

Ieri la emisiune Maia și Andrei spuneau că săptămâna viitoare vor fi două sondaje, unul la începutul săptămânii și altul pe final. După asta se va decice cine e candidatul.

Azi la emisiune deja a spus că la începutul săptămânii viitoare.

– Eu nu cred că Andrei va renunța, chiar dacă va avea mai puține șanse.
– Unica șansă ca să fie candidat comun asta ca Maia să aibă mai puține procente ca Andrei. Ea ar putea ceda. Deși …

În orice caz, primul pas, cu stânga, chiar în prima zi de campanie electorală Maia și Andrei l-au făcut.

Pare rău că aceasta este o minciună. Sondajele puteau fi făcute săptămâna care a trecut.

Noapte bună Moldova.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?