fbpx

Și când ești amenințat cu moartea, online, ce faci? Cazul Doinei Ciobanu

Dacă nu o cunoașteți cumva, pe Doina Ciobanu, puteți vedea ce face pe blogul ei sau pe profilul ei de facebook. Pe scurt – o moldoveancă frumoasă mai renumită în alte părți decât în Moldova.

Astăzi s-a ”jeluit” pe facebook că este persecutată online de către un oarecare individ pe nume Nicu Buga (nickname în alte rețele nicubuga91). A și pus și un screen:

14463186_1264136273637890_4763455749284865846_n

Anul trecut, când a depus plângere pe numele lui cei de la poliție au zis că nu-i pot face nimic fiindcă este fecior de polițist și că tatsu lucrează în MAI. Totodată li s-a comunicat că omul stă la evidență psihologică sau cum se mai spune la așa ceva. Între timp omul s-a mai calmat. Zilele ăstea iar a reapărut cu amenințări de moarte.

Întrebarea firească: Ce de făcut? Ea mai vine prin Moldova și nu ar vrea să se trezească cu un astfel de idiot față în față.

Eu am fost amenințat de multe ori. Acum îi blochez. Țin minte prima amenințare venită chiar prin 2007 într-un comentariu. Un student mă amenința că mă bate. A doua zi la lecție, l-am invitat în fața clasei. Se jura că nu-i el. Până i-am arătat IP-ul 🙂

În cazul Doinei, sperăm că se va rezolva cumva, or adresa acestui ins va fi transmisă ministrului MAI și chiar nu mă voi opri până când nu-l voi ști lăsat de acces la net.

Oare în Moldova se ocupă cineva de așa ceva? Unde să se adreseze oamenii?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?