fbpx

Ultima noapte de șantaj, prima dimineață de apus PLM // Ghimpu vs Leancă

Situația descrisă în stilul voronian:

Mișa i-a spus lui Iura că el e băiat rău fiindcă pățănașii din PPEM care-s în consiliul local susțin referendumul contra nepotului său, Dorin. Asta pățănașii ceea care atunci când le-a mirosit a bani o dat pământul de la Valea Morilor (dar probabil au primit în cap de la Leancă după asta). Mișa i-a ”ugrajît” lui Iura că scoate semnătura de pe acordul dintre Alianța de Guvernare și Leancă cu privire la integrarea europeană. Mișa o uitat că partidul lui se numește PD (3) și că demult nu mai miroase a PLM în partidul cela.

Iura l-a trimis direct în origini și Mișa a zis că își retrage semnătura. PD l-au pus la loc pe Mișa și i-au spus că semnătura lui poate să o arăte doar Alinei. Nu are valoare.

alina-zotea-stadion

Acum explicația pe lung:

Nu știu dacă ați observat dar Ghimpu îl atacă pe Leancă demult. Nu neapărat direct dar mai mult prin media controlată și finanțată de liberalii Chirinciuc, Șalaru și alții. Ba că Leancă a participat la miliard. Ba la aeroport. Ba ceva legat de Soros. Orice mișcă de rău despre Leancă este tirajat de presa azurie.

Astăzi bloggerii azurii au scris că Mihal Fiodorovici a arătat că nu depinde de Plahotniuc. Bullshit. Și asta cu vârf și îndesat au demontrat-o declarațiile lui Candu și Diacov.

1. Ghimpu stă în genunchi la PD ca cei din urmă să împotmolească în judecată referendumul. Toată porcăria cu șantajul va face această misiune de neîndeplinit. PD cu plăcere va scăpa de mirosul din capitală și drumuri permanent în reparație.

2. Leancă i-a arătat lui Ghimpu că el nu e Filat și nu rabdă șantajurile PLM care au început chiar în 2009 atunci când Ghimpu a pus coarnele în prag și a zis că Ministerul Apărării trebuie să aparțină partidului său.

3. Ghimpu este într-atât de trist ultima vreme că doar prin șantaj a ajuns să fie candidatul PLM la prezidențiale. De fapt candidatura era Șalaru.

Dar despre asta altă dată.

Aveți grijă de sănătatea Dvs.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?