fbpx

Dna Ana Ursachi, și cu omorul din 1997 cum rămâne?

Îmi voi permite să nu fac concluzii în acest articol. Voi da doar extrase din decizia Curții de Apel Chișinău și dintr-un interviu al Anei Ursachi.

1. Dna Ana Ursachi a fost căsătorită în tinerețe cu Moiseev Ruslan. Despre el, în interviu declară următoarele ”… primul meu soț a fost iubirea din anii studenții și a rămas pentru totdeauna cea mai frumoasă amintire, despărțirea noastră nefiind legată de carirea mea”.

2. Ruslan Moiseev a fost inculpat într-un dosar de omucidere:

Screen Shot 2016-09-02 at 08.09.51

3. Persoana disjuncată este Ana Ursachi. Iată un extras din declarațiile martorilor:

Screen Shot 2016-09-02 at 08.12.19

4. În declarații apare și tatăl Anei Ursachi, Constantin. Despre el ea declară, în același interviu, următoarele:

”Tatăl meu a fost într-o funcție foarte înaltă în stat, pe atunci era la putere Partidul Comunist adevărat, prin anii 1970-1985. Pentru mine tatăl meu era promotorul orânduirii de stat. Eu am fost un copil politizat, având tatăl implicat în politică. Îl admiram cum își scria discursurile pentru plenara KPSS. El mi-a inspirit foarte multă încredere în mine. Mi se adresa Ana Constantinovna, chiar când aveam trei ani.”

5. Procesul nu a fost unul corect. Și asta a demonstrat-o câștigul la CEDO al dosarului.. Vetrenco, inculpatul, a stat 10 ani, a câștigat 5000 de eur la CEDO, dar a pornit alt dosar de recuperarea a prejudiciilor morale. Decizia CEDO poate fi consultată și ea.

Concluziile vă aparțin dar vă sfătui să fiți atent cu cine serviți băuturi în bar.

Dna Ursachi, dacă mai vreți să îmi mai scrieți cereri prealabile, adresa o aveți în partea de jos a blogului.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?