fbpx

Mânzat are concurență, avocata-vedetă Ana Uraschi isterică după faimă

Ieri cineva din prieteni mi-a dat, chiar în timpul desfășurării, linkul la ”conferința de presă” cu participarea Anei Ursachi, a lui Petkov și încă câțiva ”sobutîlniși”. Puteți urmări, sigur dacă aveți destul timp, conferința și singuri. E un caz bun de studiat. Mi-a dat link pentru că în conferință a ieșit și Jizdan. Să asculte ce zic cei de la tribună. A fost un trolling bun și totodată o demonstrație subalternilor cum se comunică cu lumea. De oameni nu trebuie să te temi și să ieși să discuți cu ei.

Pe scurt conferința de ieri se poate rezuma la următoarele:

1. Ana Ursachi vrea demisia lui Jizdan și Pânzari. Pe urmă doar a lui Pânzari. Pe urmă vrea pur și simplu să fie ascultată pentru că are ”o relație aparte” cu Jizdan.

2. alexandru petkov, lingăul de la omg.md, are probleme cu diareea. El poartă mereu hârtie igienică în buzunar. Cu ea, chipurile a aruncat în polițiști, deși pe video se vede că era mai degrabă ou decât hârtie igienică. Îi dorim omului lecuire ușoară alături de idolul său – Mișeli de Șizofreni.

3. Atenție la ”profesorul” care vorbește mai rău decât Baba Mașa de la Piața Centrală. Omul de un an e în proteste și a lăsat profesatul la Colegiul de Grăniceri din Ungheni. Nu cred să fi fost elevii lui în #pman pe 27.

4. Mai este un erou – Stepuleac. Șoferul, și nu doar, al dnei Ursachi.

Și acum, să revenim la avocata-vedetă.

Blogul nostru o felicită cu ocazia zilei de naștere care a avut loc săptămâna trecută.

alexandru-machedon-ana-ursachi

Cu această ocazie, redacția blogului nostru îi dorește:

1. Să devină vedetă așa cum și-a dorit din 2009 încoa ieșind prin conferințe și apărând ucigători și hoți de țară. Dacă ceva, pentru publicul neinițiat, dna Ursachi a fost avocata lui Vicol, șeful de la FISC. Asta până a apărea la aeroport ca fiind apărătoarea lui Usatîi sau deja în proteste.

2. Să înțeleagă că legea e mai presus de orice hărțuire a bloggerilor sub formă de ”cerere prealabilă”. Mai ales că, întrebați-i pe ”foștii mei prieteni” care v-au ajutat la scris, că mie îmi e în cot de voi toți și eu știu ce a făcut prietenul DVS în compania lui și, inclusiv, despre off-shore-urile din Cipru. Dar dacă dvs nu știți, rugați-l să vă primble cu avionul și să vă povestească.

3. Sănătate și mult noroc în viața personală. Luați exemplu de la același, avocat-vedetă, Mânzat.

Să trăiți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?