fbpx

Oare ce fumează Renato? Da mama știe?

De ceva timp Renato Usatîi nu mai are bani. Nu pentru viață dar pentru a investi în partid și promisiunile electorale făcute pentru bălțeni. Deși în promisiuni nu a investit mai nimic. Chiar și trotuarul pe care trebuie să-l repare în cartierul zece al orașului nu a fost reparat.

renato_usatii_73_38760900_61787700

Din cauza lipsei de bani omul face show-uri. Ba iese în chiloți în direct din vila moscovită. Ba îi insultă pe toți în cel mai josnic mod și o face, cel mai probabil, într-o stare de euforie cauzată la sigur nu de băutură. Ar fi bine narcologii să se expună probabil. Deși narcologii, probabil, nu se vând așa de ușor cum se vând spre exemplu judecătorii de la CEDO care pentru trei arginți îl apără pe Usatîi iar pe urmă trec la Partidul neDemnitate și neAdevăr.

Încă un show a fost ieri cu argații din partidul lor. Au ars benzina până la Șerpeni și înapoi. Oamenii sunt într-atât de limitați că nu au idee cum se atârnă drapelul Republicii Moldova. Iată screen:

vlcsnap-2016-08-24-22h32m39s119

Am privit azi abia acel live de pomină cu tânărul de la Fălești care înjură ca la ușa cortului din piața centrală din Bălți. Adică cum privit, ascultat mai mult. O mică pierdere de timp în drum spre magazin. Dar necesară pentru a înțelege ce și cum se petrece cu omul.

La primul offline cu bloggerii, de fapt și ultimul, el tare se lăuda cu bunica lui care lucra la ”obhss” și făcea contrabandă prin trenuri cu produse din rusia. Și tare lăuda părinții pentru care, spunea el, are un respect deosebit.

Oare mama lui Renato l-a văzut în acel live? Oare ea știe ce fumează feciorul ei?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?