fbpx

ziarul nAțioNAL este SOMAT de la Frankfurt să pună titluri EROnate!

Îmi cer scuze din start pentru titlu. Este în deplină concordanță cu titlul de articol pe care l-au ales cei de la Ziarul Național (a se citi Țopii) pentru o adresare a societății civile către guvernarea de la Chișinău.

Înainte de toate două precizări.

1. Eu la facultate am învățat că presa este puterea a patra. Rolul aceste nimeni nu i-l poate lua. Tot acolo am învățat că cei din presă trebuie să fie corecți. Nu doar factologic dar și gramatical. Anume din cauza ultimului punct și nu fac jurnalism.

2. A soma în dex înseamnă ”A cere (cuiva) imperios (și sub amenințare) să îndeplinească ceva”.

Și acum trecem la articolul propriu zis. Iată-l (după cum v-am deprins deja linkuri directe la site-urile de maniPULAre nu vă dau):

Screen Shot 2016-08-21 at 16.05.58

Totodată vă invit să citiți declarația reprezentanților societății civile care este pe pagina de facebook a APE.

Sau eu nu înțeleg ceva sau:

1. Societatea civilă nu poate soma guvernul spre anumite acțiuni și decizii.

2. Acolo este vorba de un apel al semnatarilor către guvern și către negociatorii din formatul 5+2 să nu accepte îngenuncheri în fața curvarilor de peste Nistru.

Afirmația din titlu mi-o asum. Dacă nu mă credeți puteți vedea documentele publicate, dacă nu greșesc, de deschide.md cu privire la presa finanțată de PLDM. Reieșind din situația că banii nu mai vin, unica sursă este Franfkurt. Asta din considerentul că și la făleștean s-au cam terminat banii.

Și încă ceva, dacă vor apărea comentaci … nu mă somați să povestesc mai multe 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?