fbpx

Radvan la agitație, liberalele la ”nimicnefacere”

Și, totuși, interesantă ideea socialiștilor de a împărți într-o zi, numită de ei ”de informare politică”, a ziarului de partid ”Socialiștii”. Din ceea ce pun pe facebook se vede că încearcă să acopere în acea zi toate raioanele republicii. Ideea e și interesantă și, totodată, tristă. Niciun partid proEuropean nu face așa ceva. Nici pentru partid nici pentru ideea proEuropeană.

La această zi participă nu doar membri de rând ai partidului dar și toți deputații socialiști. Ieri am văzut-o prin fotografii și pe Marina Radvan. Fata cu imagini mai puțin plăcute preluate de pe facebook care au făcut deliciul internauților înainte de alegeri. Nu mă voi expune pe marginea lor, pentru asta este Consiliul Superior al Judecății de Facebook, dar va fi funny când unii bloggeri vor ajunge la putere și vor apărea, cumva, din senin, unele fotografii de la meet-urile noastre din tinerețe 🙂

Radvan a fost la Piața Centrală. Cea pe care încă mulți ani în urmă a promis s-o demoleze actualul (încă) edil al capitalei. Ea tot împărțea ziare.

14100320_1517442158281784_8329353249178038963_n

Și, ca să închei cu Radvan, mulțumesc celor de la ”Agora” pentru interviul cu ea. Liberalele ar avea unde învăța. Sper deputata să învețe limba română în acești 4 ani de deputăție.

Dacă tot am pomenit de liberale. Domnișoara Zotea, după ce și-a cumpărat un Range Rover de culoarea sacourilor purtate de mafioții ruși în anii 90, și după ce s-a odihnit pe litoralul elen, a revenit în țară. Adică pe facebook. Iată unul din share-urile domnișoarei din PLM:

Screen Shot 2016-08-21 at 07.37.52 copy

Am impresia că în cuvântul ”electorală” primul ”l” trebuia înlocuit cu ”r” 🙂

Și încă ceva. Zilele acestea foarte activ pe facebook este liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Pentru a atrage atenția spectatorilor a ieșit în chiloți. Între timp, activiștii din partid nu se văd deloc. Ei nu trăiesc fără banii partidului. Au murit odată cu lipsa finanțării.

Chiar interesant câți oameni va scoate pe 27 august în piață făleșteanul. Chiar interesant …

O zi bună de duminică să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?