fbpx

Maia, a doua Zina :-(

Poftim de priviți această secvență din Ședința de Guvern care a avut loc pe 4 octombrie 2013. Este procedura de vot pe marginea concesionării aeroportului.

Doamna Maia Sandu a votat … prin tăcere. S-a abținut.

Nu a votat contra. Pentru că a rugat-o șeful de partid să nu caute pe naiba. A rugat-o să tacă. Și ea a tăcut.

Țineți minte acel 7 aprilie 2009. Seara a fost difuzat mesajul Zinei cu privire la acțiunile care ar putea urma. Ea a vorbit în fața camerei pentru că așa au impus-o voronin și tkaciuk. Acum ea nu vrea să recunoască acest fapt.

zina-maia

La fel nu recunoaște și Maia că a fost rugată atunci să tacă. Sau poate ea nici nu își dădea seama de la ce se abține?

Cel mai amuzant este că o bună parte din electoratul pe care vrea să-l atragă partidul /pas/ sunt oameni care au mai umblat prin aeroporturi și văd foarte bine schimbările care au loc la Aeroportul Internațional Chișinău și care au început nu atunci când era în proprietatea statului dar imediat după ce a trecut la privați.

Ei dar echipei celor din partid le este, am impresia în cot de orice cred alți oameni, ei insistent distrug mitul corectitudinii și anume:

1. Aspiră oameni corupți din PLDM.
2. Aiuresc pe marginea acordurilor cu FMI. Și aici ar fi interesant de povestit că pasul a fost criticat și de Ion Sturza (el posibil nu știe că ideea aparține unui membru al guvernului pe care vroia să-l conducă, dar despre asta în septembrie).

Hai /pas/, soarta PLDM îți face din ochi 🙁

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?