fbpx

Chișinău-Voronej, prima greblă a celor de la FlyOne?

Săptămâna trecută cei de la FlyOne au lansat cursa directă din Chișinău spre Voronej. Lăsăm într-o parte toate aspectele politice și legate de proprietari în acest caz. Să ne concentrăm doar pe cifre.

În prima săptămână, pe cele 6 segmente dintre aeroporturile Chișinău și Voronej, au zburat fix 105 pasageri. Au plecat din Chișinău 50 de oameni și au venit înapoi 55.

În cazul avionului celor de la FlyOne care are 172 de locuri asta înseamnă că umplerea lor a constituit doar 10,17 procente. Adică cei de la FlyOne au dus mai mult aer moldovenesc spre rusia și înapoi au adus aer rusesc.

Contactat de ”redacția blogului nostru”, directorul FlyOne, Nicu Berla, a declarat că: ”Datele din prima săptămâna nu sunt relevante pentru planificarea unei rute. Pentru ruta nouă, fără o perioadă pregătitoare suficientă și fără ca potențialii pasageri să identifice această posibilitate, cred că este absolut normal. Este prea devreme pentru a trage concluzii.”

Așteptăm să vedem evoluția acestei rute și celorlalte directții dezvoltate de FlyOne.

Comentarii

comentarii


One Comment

 • observation |

  Toti stim: Chisinau – Bucuresti este una din rutele cu cel mai mare potential pentru low-cost.
  Tarom cere exagerat de mult pentru un bilet si cand compari BlueAir Bucuresti – Iasi la 17 euro intelegi ca se poate si la Chisinau. Dar nu se vrea.
  Cuiva i-i comod asa.
  Puneti odata o cursa low-cost spre Bucuresti sa scapam de microbuzele acestea imputite care fac 8 ore si ne pun viata in pericol.
  Sunt sigur ca va fi cerere mai mare decat pentru Voronej.

So, what do you think ?