fbpx

Dna Maia, da când ați votat, de ce-ați făcut-o? #garanții-de-stat

PAS, la fel ca și PPEM, sunt partidele pentru care, logic, ar trebui să votez. Pro-europene și tinere.

Cu PPEM, m-am cam clarificat, nu cu partidul, dar cu consilierii municipali ai acestuia, care, odată simțind mirosul banului, au uitat de alegător.

Respectiv, trec la criticat PAS-ul, și Maia Sandu, lidera acestuia. Ieri citeam următoarea știre despre garanțiile de stat și datoria de stat.

Eu voi da doar două citate:

”Se pare că guvernatorul Băncii Naţionale nu a înţeles nici până acum care este rolul unei bănci centrale, acesta a petrecut mai mult timp pe culoarele Guvernului, decât la BNM, aşteptând ca altcineva să ia decizii pentru el.”

”Solicităm Parlamentului să nu ia nicio decizie pe acest subiect până când informaţia nu va fi făcută publică şi să se demonstreze că BNM nu a abuzat de resursele care i-au fost încredinţate.”

Întrebări simple:
1. De ce Guvernul a votat pe ascuns și Dna Sandu nu a anunțat înainte de alegeri că au fost transferați miliarde la BNM? (Nu cumva pentru că era cap de listă PLDM?)
2. De ce și-a asumat răspunderea pentru guvernator pe care acum îl face cu ou și oțet?
3. Ce-a fost cu cererile societății civile care se lamenta cu privire la miliardele transferate?

Și acum trecem la partid.

Dna Sandu spunea că nu își va face partid dar va începe cu un ONG care să ajute educația. Știe cineva dacă s-a creat ONG-ul și dacă a ieșit cu o poziție publică vizavi de BAC-ul de anul ăsta? Mersi.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?