fbpx

Consilierii chișinăuieni ”populari-europeni” s-au vândut PL-ului

Din start vă rog să observați că titlul nu e o întrebare ci o afirmație.

1. Votarea la pachet cu liberalii a retrocedării terenului din Valea Morilor. Puteți vedea și singuri decizia CMC.

Pe 20 mai cei 6 consilieri ai PPEM își revin din somn și cer reexaminarea întrebării. Deși e târziu deja. Chișinăul a vândut un pământ care costă peste 4 milioane de euro cu doar 37 de mii de euro.

Oamenii informați zic că această întrebare ar fi costat o pătrime de milion de euro pentru toți votanții. Nu o pot demonstra dar acțiunile consilierilor dau mult de bănuit.

2. Recent s-a prăbușit, din cauza companiei D&D o bucată de pământ în zona de construcție de la Râșcanovca.

Consilierii popular-europeni iau toți apă la gură. Iar când a doua zi l-am întrebat pe un consilier dacă vor veni cu o poziție a afirmat că el se expune doar când ajunge la birou. Deși era trecut de ora 12. Și m-a mai făcut și penibil.

Reacție pe pagina PPEM în consiliul local a venit cu o ședință.

Dar consilierii nu au zis nimic de rău de Dârda, PL și restul care se fac vinovați.

///

Mie îmi pare rău că am votat așa consilieri în Consiliul Municipal al orașului Chișinău. Eu dacă aș putea mi-aș retrage azi votul pentru ei. Dar, la fel ca și în cazul votului din 19 mai, asta nu-i posibil.

AAA, și încă ceva, dacă vreți să vedeți câți susținători au priviți atent protestul de mai dăunăzi. Să vedeți câți oameni au. Chiar și colegii de partid, membri ai IPRE (un institut fondat de partid), preferă să stea la Butuceni decât să-și ajute colegii.

Am votat de m-am rupt …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?