fbpx

Iurie Dârda trăiește ”în sânul lui Dumnezeu” adică pe teritoriul unei biserici

Faceți cunoștință, imaginea satelit a unui lot de pămând din sectorul Râșcani al Chișinăului (imagine Geoportal.md):

Este o imagine destul de veche. În ea se vede doar fundamentul unei viitoare biserici și limitele terenului cadastral. Limitele sunt actualizate.

Între timp biserica începe să se ridice (imagine din 2011 de pe Geoporal.md):

Dar, la un moment dat se cam termină banii. Parohul bisericii îl găsește pe un ”om bun” căruia îi ”oferă” două loturi de pământ lângă biserică. Iată imaginea satelit când loturile deja sunt delimitate (Bing Maps).

Biserica se construiește. Și casele de alături cresc (Yandex Maps):

Cea mai recentă imagine satelit e de proastă calitate dar deja se văd bine casele care sunt gata (Google Maps):

Iată casa dlui deputat Iurie Dârda, situată pe pământul bisericii:

Iată și ”cadoul de nuntă” pentru fiică din partea deputatului. O casă identică, situată alături de casa alesului ”nărodului”:

Eu aș avea doar o singură întrebare, asta ca să nu mă leg de corectitudinea ”oferirii de pământ divin” și alte noțiuni bisericești:

El plătește impozitul funciar?

Alte concluzii le faceți singuri ca să nu fiu învinuit de pseudo-liberali de faptul că sunt vândut și alte porcării specifice activității lor de distrugere a Moldovei și a propriei îmbogățiri.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?