fbpx

Despre biletele ieftine de la Fly One #completare

Ieri și azi, după ce am scris despre atacul ”raider” la adresa celor de la Air Moldova mai mulți prieteni m-au întrebat dacă să cumpere bilete de la ei.

Răspunsul meu este simplu – încă nu.

Eu în locul vostru aș cumpăra bilete spre destinația dorită exact în momentul când avionul va decola prima dată de pe Chișinău în direcția Barcelona, Parma, Voronej sau unde mai vreți să zburați.

Da, acum au prețuri atrăgătoare, de două ori mai avantajoase ca la Air Moldova, dar nu uitați că este o companie moldovenească iar puterea politică de la noi poate schimba în orice clipă cursul de dezvoltare al companiei.

Fiți atenți la știrile celor de la Fly One și cum vedeți că a pornit ruta, cumpărați bilete și pregătiți-vă de zbor.

Și, drept completare, ieri cei de la Air Moldova au pornit o campanie cu bilete de 56 de euro. În video e o simulare a perioadei date. Azi dimineață bilete la așa prețuri nu mai erau. Probabil au năvălit moldovenii 🙂 Deși nu cred.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/luchianiuccom-150851324953526/” width=”660″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?