fbpx

Despre cum lui Valerian Mânzat îi e în cot de securitatea copilului său :-(

Update:

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat pe cazul în care un conducător auto a admis ca o minoră să fie transportată contrar prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere. Pe lângă acest fapt, șoferul nu avea cuplată centura de siguranță.

În condițiile în care viața copilului a fost pusă în pericol, conducătorul auto riscă să fie sancționat în baza art. 240, aliniatul 1 din Codul Contravențional al RM cu o amendă de până la 500 de lei și aplicarea a 3 puncte de penalizare. Pentru că și persoana de la volan s-a expus riscului conducând mașina fără să-și cupleze centura de siguranță, sancțiunea este de până la 400 de lei cu aplicarea a 3 puncte de penalizare, în baza art. 235, aliniatul 1 din Codul Contravențional al RM.

La moment, polițiștii de patrulare stabilesc toate circumstanțele comiterii respectivei încălcări, inclusiv dacă celălalt pasager avea sau nu cuplată centura de siguranță, numărul de înmatriculare al unității de transport, locul, dar și data sfidării Regulamentului Circulației Rutiere.

INP solicită conducătorilor auto să respecte legea și să-și protejeze viața și pasagerii, în contextul în care orice încălcare poate duce la producerea unei tragedii.

////////

Acest video este preluat de pe contul public de instagram a lui Valerian Mânzat:

1. Mașina nu are scaune în plus.
2. Despre scaun pentru copil nici vorbă.
3. La fel copilul nu are centură.
4. Nici Valerian nu are centură.

Dragă ministru al afacerilor interne, e rândul Dvs. Să vă văd în acțiune. Chiar vreau s-o văd.

Aștept articole despre această faptă a avocatului pe site-urile care îl promovează intens …

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?