fbpx

Rogob și hârtia igienică numită ”crenvurșt”

Dragă companie ROGOB, azi, în mai multe media ai publicat o serie de comunicate. O propoziție mi-a atras atenția ”Pe parcursul ultimilor ani ROGOB a fost practic unicul furnizor de crenvurști pentru instituțiile școlare și preșcolare.

Mama mea lucrează la o grădiniță de copii. Doar ea știe câte etape de preparare a crenvurștilor pe care le produci ea le parcurge pentru a le servi copiilor în așa fel încât să fie sigură că nu vor ajunge la spital.

Apa care rămâne după fierberea crenvurștilor tale este asemeni apei Bâcului în timpul ploilor din Chișinău. Plină de orice în afară de apă curată.

Dragă Rogob, dacă ai fi fost o companie responsabilă ai afirma sus și tare că susții ideea ministerului sănătății, și, aici te citez ”ROGOB este conştientă de existența altor actori de pe piață, care nu sunt întocmai interesați de respectarea cerințelor de inofensivitate și calitate a produselor și care, prin modul lor de activitate, precum și prin calitatea scăzută a produselor sale, aduc un prejudiciu întregii industrii”, ai face bine să spui că într-adevăr copiii Moldovei au nevoie doar de mâncare sănătoasă și ești gata să te supui unui moratoriu până când nu vor conștientiza toți că trebuie să facă doar produse de calitate.

Dragă Rogob, da oare copiii angajaților tăi mănâncă crenvurști pe care le produci?

Igor Cuciuc și un reporter de la ”Acasă în Moldova” ambalează crenvurști la Rogob

Disclaimer pentru toți așa-numiții ”apărători ai business-ului moldav”: Eu vă iubesc.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?