fbpx

”Сказ о том как Усатый танки НАТО остановил” sau visul unei nopți de primăvară :-)

Început de vis:

///

Și cum stătea așa, într-un jilț, în vila sa de sub moscova primarul ales de Bălți a citit undeva pe btv.md că NATO bagă armata în Republica Moldova. Și citea că vor să omoare bătrânii și copiii iar președinte al țării va deveni Șalaru.

Și a înțeles făleșteanul că e timpul de dus în Republica Moldova. A înțeles că țara are nevoie de el. A sunat să trimită un avion după el cât mai rapid.

Așa, în ziua de Paște omul zbura spre Moldova. Deoarece armata NATO trebuia să intre pe la Ungheni a ordonat ca Chellengerul să fie așezat la Ungheni. Nu contează unde dar să fie la Ungheni.

Proprietarii unicului karaoke din Ungheni au desfăcut rapid pista de aterizare și făleșteanul a aterizat în siguranță în fața unicului microfon care lucra în acea zi. Localul era liber or toți oamenii erau la masa de sărbătoare.

Așa a stat făleșteanul trei două zile în acel Karaoke până când nu i-a sunat unul dintre robii săi și i-a confirmat că armata NATO deja achită vinieta pentru intrarea în Moldova.

Și a urcat făleșteanul în Rolls Royce și a pornit să lupte cu armata NATO.

Și i-a întâlnit el. Și a luptat cu ei 3 minute și 3 secunde. Și a învins în această luptă nedreaptă. El a luptat cu limba și cu ochii astfel încât toți americanii au fost răpuși momentat.

Iar mașinile și blindatele cu care au venit au fost confiscate și duse la Bălți pentru a repara drumurile și a curăța albia Răutului.

Și pe drum spre Bălți toată lumea îl întâlnea cu flori ca pe un adevărat erou al neamului …

///

Când colo a sunat ceasul. Era ora 12. Toate site-urile și televiziunile de știri deja trâmbițau știrea că ostașii NATO sunt în Moldova și se îndreaptă spre poligoanele armatei naționale acolo unde vor avea loc exerciții militare.

Din nou făleșteanul a ratat evenimentele importante din țară.

Ca de obicei

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Georgiana |

    O alta poveste in care predomina ironia si se satirizeaza anumite personaje din viata politica.
    E rost de poze intr-un asemenea moment, dupa cum iliustreaza si imaginea.

So, what do you think ?