4 motive de ce Leancă va fi pe locul 4 în alegerile prezidențiale

Ieri Partidul Popular European din Moldova a ”șocat” prin anunțarea veștii că Iurie Leancă este candidatul lor la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Am pariat cu cineva că Leancă va lua locul 4 în alegeri. Însemnarea dată vine să confirme acest fapt și să-mi expun cel puțin 4 motive de ce Iurie Leancă nu are șanse să urce mai sus de locul 4.

1. Iurie Leancă nu are resurse financiare destule să se bage într-o campanie de anvergură.

2. Prietenii săi din stejar au reușit din 2013 încoa să-i strice imaginea destul de bine. Să ne amintim doar istoria lui Mocanu cu sunetul de la Plahotniuc la început de mandat de Prim-ministru. Ce a urmat în 2014 și 2015 ați văzut și singuri.

3. Partidul strâns în jurul lui nu are destui oameni care să alerge și să facă campanie. Acolo îs mai mult oportuniști decât căluți gata să-și asume responsabilități și obiective.

4. Leancă ultima vreme tot mai mult seamănă cu Lupu. Fără viziune și fără niciun pic de simț al autoPRomovării. Asta ar fi fost bine s-o învețe de la Filat.

În turul doi al alegerilor prezidențiale câștigător va fi Dodon urmat de Maia Sandu. Pe trei va fi sau Lupu sau Năstase. Aici totul depinde de Plahotniuc.

Și, pentru ca să nu se chinuie cei din PPEM care corectează un an greșelile pe site-ul lor eu le propun câteva soluții de logo pentru prezidențiale.

Asta așa, mai europeană:

Simplă, aldină și clară:

Una economă, să nu cheltuie bani pe vopsea:

Asta pentru online:

Succes în alegeri, PPEM 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?