fbpx

Alina Zotea nu aude dar le potrivește

Ieri, după seria de articole despre votul Alinei Zotea cu privire la amendamentul 4, deputata liberală din parlamentul moldav a venit cu o replică pe care am combătută imediat pe blog. Citiți însemnarea de ieri pentru a înțelege contextul.

Un citat din explicația deputatei din partea PLM:

”Înainte să ajungă în dezbaterea plenului, Amendamentul 4 a fost discutat în Comisia de migraţie, refugiaţi şi persoane strămutate din care fac parte. În urma discuţiilor, s-a luat decizia respingerii acestuia, întrucât prevederile acestuia sunt redundante fiindcă nu există anexare nici legală, nici ilegală.”

După aceasta, ca răspuns la întrebarea de precizare a Sorinei Obreja cu privire la vot, deputata PLM scrie:

”Personal l-a această comisie am auzit cum atât autoarea cât și președinta comisiei a spus ca în rezoluție este deja stipulat anexarea Crimeiei de către Federația Rusă și nu mai este necesar acest amendament.”

Iată screen:

Sunt două greșeli la ”l-a” și ”Crimeiei” dar nu ele sunt importante pentru că agramatismul liberalilor este arhicunoscut.

Ea ”a auzit” că nu mai este necesar acest amendament și nu neapărat ceea ce a afirmat în explicația publică cu privire la ”decizia respingerii acestuia”.

Oare deputata care reprezintă PLM-ul în Parlamentul moldav și, care, la început de an, a amăgit precum că ar fi în Moldova pe când era în Viena, a căzut pe genunchi sau s-a lovit cumva la cap?

O zi bună să aveți

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?